GARBERS NYA SMYCKE KOLLEKTION STÖDER WWF.

Victoria Garber - Rhino-samling

Med den nya kollektionen Rhino skänker smyckesföretaget GARBER hela 10 procent av vinsten till WWF. Designern och influencern Victoria Garber förklarar samarbetet med att hon har en särskilt stor kärlek till djur.

 GARBERs nya smyckeskollektion Rhino är en feminin kollektion som kombinerar den unika enkelhet och spets som designern Victoria Garber är känd för. Och förutom att njuta av de eleganta smyckena kan framtida smyckesägare glädjas åt att hela 10 procent av vinsten från Rhino också går till WWF World Wildlife Funds arbete för hotade arter.


Victoria Garber berättar om skapandet av kollektionen:
"Min nya kollektion kommer från min fantasi, där jag tuggar lite på tanken på en ring formad som ett horn. Jag börjar rita och snart har jag skapat idén till både ring, örhängen och halsband. Jag förfinar modellerna tillsammans med smyckesdesignern Anette från vår samarbetspartner Ruben Svart, och jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet, säger hon.

15-åriga Victoria Garber är både designer och influencer med över 100 000 följare på sin YouTube-kanal. Med Rhino, som är hennes tredje kollektion med smyckesföretaget GARBER. det är nu också konstaterat att hon är en stor djurvän.

"Jag är en djurmänniska i mitt hjärta. När jag kommer på namnet på Rhino-kollektionen dyker tanken upp att vi som företag kan göra något specifikt för noshörningarna. Vi undersöker möjligheterna till donation och WWF går med på ett samarbete som vi ser mycket fram emot att få vara en del av”, säger Victoria Garber och konstaterar: ”Det fullbordar faktiskt min nya kollektion, och jag är djupt tacksam över att få vara med. kunna bidra till att skydda världens hotade djur och deras livsmiljöer på detta sätt.”

Victoria Garber - Rhino-samling

WWF ser också mycket fram emot samarbetet:
'Noshörningen är ett av världens mest hotade djur. Det är viktigt att vi alla påminns om att ta bättre hand om de få noshörningar som finns kvar i världen innan de är borta för alltid. GARBERs nya kollektion hjälper till att göra det. Och vi är glada att GARBER har valt att donera en del av vinsten till WWF – donationen bidrar till att vi kan fortsätta arbetet med att hjälpa noshörningarna ur krisen vi människor har fört dem in i, säger WWF:s generalsekreterare. Världsnaturfonden, Bo Øksnebjerg.

GARBERs två tidigare kollektioner Circle och V har, sedan företaget grundades i oktober 2016, grundat framgången som det snabbväxande företaget nu bygger vidare på. GARBER, som började som ett familjeföretag mellan Victoria Garber och hennes bror, har nu vuxit till ett imponerande företag som fortfarande håller de grundläggande värderingarna i åtanke i allt de gör: GARBER står för vackert designade smycken av bästa kvalitet. Alla smycken är gjorda i 925 Sterling Silver, och den nya Rhino-kollektionen är naturligtvis inget undantag.

"Med Rhino tror jag att jag kan kombinera det rustika med det feminina, och V:n från vår tidigare kollektion går igen på ett elegant sätt. Jag hoppas verkligen att min nya kollektion blir en succé, och jag är stolt över att få möjligheten att samtidigt göra en liten skillnad för en starkt hotad djurart”, säger Victoria Garber.

Rhino-kollektionen har lanserats och kan ses här.