Vem är Garber?

Jag har alltid haft en fascination och intresse för smycken och speciellt för hur en person kan uttrycka sin personlighet i form av smyckesval. Därför sökte jag redan 2016 möjligheten att starta ett eget smyckesmärke med fokus på inspirerande design och kvalitet. Det fungerade och jag älskar särskilt "samarbetet" med våra trogna följare, som hjälper till att göra familjen Garber till något alldeles speciellt. Garbers berättelse är långt ifrån färdig och vi ser fram emot att skriva ännu fler kapitel i berättelsen tillsammans med dig.

STORY HOUR

Hör Victoria Garber berätta lite om sig själv.

BERÄTTELSE OM KLOCKOR

2019 lanserade jag min första klockkollektion på grund av min stora kärlek till klockor. Här berättar jag kort om mina tankar om vad klockor betyder för mig.

VARFÖR TILLVERKAR VI SMYCKEN?

Garber skapades med en tydlig vision i åtanke; Vi kommer att skapa inspirerande och utmanande smyckesdesigner genom vilka du kan uttrycka dig själv och din personlighet.

Vi kommer att göra det, samtidigt som vi behåller tanken att varje kund är unik. Därför lägger vi också stor vikt vid vår service – det ska vara en bra upplevelse varje gång du är i kontakt med oss. Alla våra smycken är handgjorda av skickliga och mycket erfarna människor som lägger tid på varje smycke – för att de älskar det. Smyckena vi tillverkar är gjorda av 925 sterling silver, vilket innebär att det är 92,5% silver i smyckena. Dessutom har vi bestämt att våra smycken och klockor endast går att köpa här på vår hemsida. Vi har gjort det valet för att vi vill sköta presentationen och hela köpupplevelsen åt dig. Det innebär också att kostnaderna hålls nere, så att vi kan leverera hög kvalitet, men ändå till ett förmånligt pris, vilket i slutändan gynnar dig. Du är den vi har i åtanke varje gång vi bestämmer oss för om ett nytt smycke ska väckas till liv.

Kompromisslös KVALITET

HUR GÖR VI SMYCKEN?

Från det allra första steget i smyckestillverkningen har kvaliteten varit av största vikt och kompromisslös. Därför hamnade vi också i kontakt med den välrenommerade juveleraren Ruben Svart och hans erfarna team i Inner City Copenhagen, som idag producerar en stor del av våra smycken. Ruben Svart har mer än 25 års erfarenhet och har genom åren producerat över 30 000 smycken åt oss. Med andra ord, toppkvalificerade yrkesmän ansvarar för produktionen av Garber-smycken. På så sätt säkerställer vi att endast det bästa kommer genom nålsögat och ut till dig! Vi tillverkar uteslutande i högkvalitativa material, så att du upplever en lång livslängd på de smycken du valt att smycka dig med.

TITTA BOK

Garbers lookbook är en samlingsplats för inspiration och stil. Låt dig inspireras av hur andra i Garber-familjen bär våra smycken och hitta nya kombinationer av stilar för att komplettera din outfit.

Tack för att du vill höra historien om Garber. Jag hoppas verkligen kunna välkomna dig till familjen Garber snart. Kramar,

Victoria Garber