Villkor

AFFÄRSVILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV Garber

Dessa villkor omfattar endast avtal mellan Garber och konsumenter (enligt definitionen i 3 § 1 mom. i konsumentavtalslagen). Om du är en handlare är alla avtal mellan dig och Garber annorlunda. Du kan endast köpa varor hos Garber om du accepterar dessa villkor. När du gör en beställning har du alltid tillgång att läsa och acceptera gällande villkor. Du uppmanas att noggrant läsa dessa försäljnings- och leveransvillkor och bekanta dig med de skyldigheter och rättigheter som villkoren innebär för dig. Inklusive den speciella möjligheten att returnera produkter beställda på hemsidan.


INTEGRITETSPOLICY

Verksamheten förstår och respekterar vikten av integritet på Internet. Garber kommer i vissa fall att dela kundens information med tredje part om det är nödvändigt för att genomföra en transaktion gällande retur av pengar eller liknande. Företaget kommer inte att sälja ditt namn, adress, e-postadress, kreditkorts- eller personuppgifter till någon tredje part utan ditt tillstånd i förväg. Garber använder cookies från användare för att optimera köpupplevelsen och kundnöjdheten i allmänhet på sajten. Läs mer under vår integritetspolicy.


LÄTT ATT BYTA I UPP TILL 14 DAGAR

Som kund hos Garber är du skyldig att ha full ånger- och bytesrätt inom 14 dagar från mottagandet av dina varor, förutsatt att du inte har använt varan. Dock inte om det är en specialtillverkad produkt. Du betalar själv för returleverans - när vi mottagit varan kontaktar vi dig och återför hela beloppet till ditt konto. Returadress: Rådhusstræde 4F, 1., 1466 København K.


BETALNINGSMETOD

Du kan tryggt och säkert betala med kreditkort på Garbers hemsida. Vi accepterar alla vanliga kort som Dankort, Visa och MasterCard. Du får en bekräftelse pr mejla när ditt köp har gått igenom. Detta sker vanligtvis 2 minuter efter att köpet har slutförts. Vi drar alltid beloppet först efter att beställningen har skickats.


JAG VILL ANNONSERA PÅ ETT ARTIKEL


Du har 24 månaders reklamationsrätt. Observera dock att ditt klagomål inte är berättigat om produkten INTE har använts på rätt sätt eller med en oacceptabel användning. Om felet INTE har orsakats av felaktig användning eller normalt slitage kan du skicka tillbaka varan till oss, varefter Garber beslutar om varan ska repareras, bytas ut eller återbetalas. Det kan ta upp till 2 veckor innan din behandling är klar. Om du hittar ett fel eller en brist i din produkt måste du omedelbart annonsera och göra oss uppmärksamma på detta. Kontakta oss om bristen eller felet på din vara så snart du upptäcker den. Om du vill returnera en vara måste du så detaljerat som möjligt ange vad problemet är.


*Vi reserverar oss för tryckfel, leverantörers prishöjningar, prisfel, moms- och momsförändringar, slut i lager eller utgående varor, leveransfel från våra leverantörer. Alla rättigheter, inklusive upphovsrätt, är förbehållna Garber