Teamet bakom

Garber-teamet är en unik familj, - bokstavligen.

Victoria Garber, bror och vän grundade Garber i augusti 2016. Sedan dess har flera smyckesintresserade kollegor kommit ombord, som alla hjälper till att göra Garber till vad den är idag. Vi är ett team av passionerade människor som arbetar hårt varje dag för att leverera de bästa smyckena till dig.

Designer Victoria Garber

Victoria Garber har alltid varit fascinerad av mode, design och stil. Därför var det naturligt när hon 2012 startade en YouTube om just detta. Fascinationen upphörde aldrig utan förvandlades istället till en professionell fördjupad förståelse för design. Därför bestämde hon sig för att utmana fascinationen och försöka designa smycken. Circle-kollektionen lanserades i oktober 2016 och var den första smyckeskollektionen designad av Victoria Garber själv. Victoria är Garbers designer och hon har tagit fram alla smycken du känner från Garber.

Men hon kunde inte göra det ensam! Idag är Garber mycket mer än Victorias vackra design. Alla på Garber, från kundtjänst till marknadsföringsteamet, jobbar hårt varje dag för att erbjuda de extravaganta smycken du känner!