Berättelsen

Garber är en berättelse om ett smyckemärke som skapades av en enkel anledning: kärleken till smycken.

Designern Victoria Garber älskar smycken obeskrivligt, och hon har alltid drömt om att designa själv. Hon visste bara inte vem hon skulle gå till som hade samma extrema kärlek till smycken och design. Det var ett väl övervägt beslut när hon hittade guldsmeden Ruben Svart, som hade exakt samma passion för smycken. De började därför tänka ut och designa smycken tillsammans; – det tog lång tid innan båda var nöjda, då de var extremt medvetna om kvalitet och design.

I oktober 2016 publicerades den första Garber-samlingen någonsin. Det här är Circle-kollektionen, som först släpptes i silver och därefter i förgyllt silver. Det var här klassikerna som den ovala ringen och cirkelhalsbandet kom ifrån.

Garbers berättelse är unik eftersom den härrör från något så enkelt som en ren kärlek till smycken. Vi kommer aldrig att glömma de dygder som var tanken redan från Garbers linda, nämligen att leverera den bästa servicen och inte minst smycken av bästa kvalitet.

Garbers berättelse är långt ifrån färdig, och vi ser fram emot att skriva ännu fler kapitel i berättelsen om Garber tillsammans med dig.